Escac al desti

Escac al desti.

Editorial:
UNIVERS LLIBRES
Año de edición:
Materia
Aventura historica
ISBN:
978-84-17868-55-0
Páginas:
296
Colección:
FONDO
20,00 €
IVA incluido
En stock (Entrega en 24-48h)
Añadir a la cesta

Un thriller que t'arrossegarà a un passat ple d'intrigues pel poder.

Un crit en la foscor passa desapercebut al castell. L'endemà es descobreix un cadàver, la identitat del qual pot fer trontollar la dinastia del regne de Magens.

El jove prevere Orenç és l'encarregat d'investigar el crim. La seva condició de bastard del rei Ebrard d'Albir el situa a prop de les esferes de poder. Per. l'encàrrec és enverinat: un pas en fals i pot quedar atrapat en la teranyina de lluites soterrades, passions i ambicions sense mesura. La traïció assetja la casa dels Albir. Les aspiracions de Roma de mantenir l'estatus religiós de la zona contra l'heretgia albicar enterboleixen encara més l'entramat polític. I la guerra sembla inevitable. L'Orenç només rebrà l'ajuda de la Brilhèta, una serventa de palau que li mostrarà un món que el jove i inexpert capellà desconeix. Per. cada pas en la investigació és un esglaó més que l'acosta perillosament a una veritat inc.moda.

Assassina ts, conxorxes polítiques i eclesiàstiques, i nissagues maleïdes són els ingredients d'aquesta intriga palatina ambientada en el fictici regne de Magens.

Otros libros del autor